Víctor Castellano i Fie Osterby s'imposen a la nova social Banyoles-Rocacorba

03/10/2022
Open 17-49

Víctor Castellano i Fie Osterby s'imposen a la nova social Banyoles-Rocacorba

Una seixantena de participants van disputar aquest diumenge 2 d'octubre l'estrenada cursa social Banyoles-Rocacorba, prova amb la que el Club Ciclista Banyoles tornava a organitzar proves de carretera després d'uns anys. La prova, acabada en un port emblemàtic de la zona, suposava la darrera prova de la temporada de carretera gironina 2022, amb un recorregut que ha estat molt ben valorat pels participants.

En una prova marcada per l'ascens final a Rocacorba, amb els seus 13,8 quilòmetres amb un desnivell mitjà del 6,5%, els vencedors en les categories elit han estat per al jove Víctor Castellano (Arabay Cycling Friendly), que ha superat a Pau Aguilera (Terbikes-Baix Ter) i Ferran Robert (Valverde Team-Ricardo Fuentes), mentre que la danesa Fie Osterby (Rocacorba Collective) s'imposava entre les fèmines.

La sortida s'ha realitzat des del Pavelló de La Draga, al costat de l’estany de Banyoles. Un cop donada la sortida, s'ha fet una primera volta a l’estany per dirigir-se cap a Sant Miquel de Campmajor, Mieres en un primer pas, pujar les primeres rampes d’El Sallent, per tornar a Mieres direcció a Banyoles cap a la capital del Pla de l’Estany. Sense entrar-hi, després de Porqueres s’encara la pujada final a Rocacorba, tot un emblema de la zona i per a tants ciclistes professionals.

Social Banyoles-Rocacorba

Elit masculí:

  1. Víctor Castellano (Arabay Cycling Friendly) 1:37:45
  2. Pau Aguilera (Terbikes-Baix Ter) a 0:56
  3. Ferran Robert (Valverde Team-Ricardo Fuentes) a 1:57

Fèmines:

  1. Fie Osterby (Rocacorba Collective) 1:55:38
  2. Mariona Jaramillo (Catema.cat) a 14:49
  • Sub23: Aniol Morell (X-Sauce Factory Team)
  • Júnior: Iñaki Navarro (Tot net-Terrassa)
  • Màster 30: Marc Díaz (Biketraining)
  • Màster 40: José Félix Talledo (Lefa Team)
  • Màster 50: José Antonio Cortizo (Lefa Team)
  • Màster 60: Manel Parladé (Cycling No Limit Cardedeu)

Classificacions completes.