David Gómez tanca amb victòria la temporada de carretera al Trofeu Carlos Ferran

03/10/2022
Carretera

David Gómez tanca amb victòria la temporada de carretera al Trofeu Carlos Ferran

Aquest diumenge 2 d'octubre, el calendari català elit de carretera va viure la seva prova final amb la disputa del Trofeu Carlos Ferran. La 12ª edició de la prova organitzada per Promoevents va retornar al circuit urbà, per la qual cosa els carrers del Mas Iglesias de Reus (Baix Camp) van ser testimoni d'una cursa sempre espectacular, on els esprints donaven els al·licients propis de les proves urbanes.

El vencedor de la prova va ser David Gómez (Team MP Group), que tancava així amb victòria la temporada 2022 l'endemà d'haver lluitat la victòria final de les Grans Clàssiques a la 3ª edició de la Modest Capell de Torregrossa, on finalment va ser cinquè i va acabar segon a la general del calendari per darrere de Benjamí Prades.

A Reus, Gómez es va endur la victòria per davant del valencià Alejandro Gómiz (Supermercados Froiz), que també havia pujat el podi el dia anterior a Torregrossa, i del seu company d'equip Aleix Saumell (Team MP Group), que certifica així també una gran temporada en què s'havia endut a Lleida el campionat català de critèrium.

Trofeu Carlos Ferran 2022:

  1. David Gómez (Team MP Group) 
  2. Alejandro Gómiz (Supermercados Froiz)
  3. Aleix Saumell (Team MP Group)
  4. Pol Hervás (Brocar-Ale)
  5. Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy)
  • Sub23: Sergi Darder (Drone Hopper-Gsport Group)
  • Màster 40: Javier Giné (Unió Ciclista Vilanova)
  • Per equips: Team MP Group
  • Classificacions completes.

Fotografia: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)