La 1ª edició de l'Ebrextrem obrirà la Copa Catalana d'Ultramarató 2022

05/04/2022
Ultramarató

La 1ª edició de l'Ebrextrem obrirà la Copa Catalana d'Ultramarató 2022

El pròxim dissabte 9 de d'abril, es posarà en marxa el calendari de la Copa Catalana d'Ultramarató BTT 2022 amb al disputa de la 1ª edició de l'Ebrextrem, prova organitzada pel Club Ciclista Riba-roja d'Ebre (Ribera d'Ebre). Ebrextrem neix fruit de la participació dels seus organitzadors en diferentes proves referents d'Ultramarató amb btt.

"Vam veure que la nostra zona, on vivim i on hem crescut, recollia tots els ingredients per estar a l'altura o superar qualsevol prova del calendari estatal d'aquesta modalitat. Ens vam ficar a preparar un recorregut per plasmar aquesta idea sobre el terreny, i d'aquí neix Ebrextrem, una prova d'ultramarató per realitzar amb BTT, més tècnica de les que esteu habituats, però amb la mesura justa de corriols per poder-los disfrutar juntament als camins i pistes que cobreixen tot el recorregut", s'explica des del club organitzador, el Club Ciclista Riba-roja d'Ebre.

Amb un recorregut de 125 quilòmetres i 3.450m de desnivell positiu, Ebrextrem és una prova on se sumen metres i corriols fins a l'últim quilòmetre, que vol ser una prova referent al món de la llarga distància amb BTT. Si ho voleu disfrutar i viure, no espereu a que us ho expliquin. 

Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç fins el dia 7 d'abril.