La Copa Catalana de Mini DH s'inicia amb èxit a Vulpellac

07/03/2022
MiniDH

La Copa Catalana de Mini DH s'inicia amb èxit a Vulpellac

Aquest diumenge 6 de març, el Bike Park de Forallac va viure la jornada d'inici de la Copa Catalana de MiniDH d'aquest 2022. Sota la organització de La Tribu BTT Forallac es realitzava aquesta primera prova del calendari de descens 2022 per a les categories escolars, tot un èxit de participació amb prop d'un centenar de participants.

El gran treball organitzatiu es va fer notar en una cursa divertida en què, a més, va ser la primera en estrenar el nou format amb el qual les categories escolars, prebenjamins, benjamins, principiants ni alevins, no rebien premis de podi per deslligar aquestes primeres experiències amb la competició de la pressió dels resultats i fomentar les primeres experiències en competició. No es rebien premis per classificacions sinó un reconeixement per la participació, tot i que tots els temps i cronos es poden consultar a la pàgina de resultats.

Després d'aquesta gran estrena, el calendari de la Copa Catalana de Mini DH Kids Cup (Tota la informació) tindrà la seva pròxima cita el dissabte dia 2 d'abril a Vilajuïga (l'Alt Empordà).