Set equips catalans fan oficials equips femenins aquest 2022

22/02/2022
Fèmines

Set equips catalans fan oficials equips femenins aquest 2022

Un total de set equips catalans han formalitzat aquest 2022 la inscripció dels seus equips femenins través de la Federació Catalana de Ciclisme. Una llista on inevitablement hi destaca la presència de l'equip Massi-Tactic, que inicia la seva quarta temporada com a equip internacional UCI.

Amb tot, molts dels clubs, amb important historial dins del ciclisme i presència en nombroses categories, refermen el seu compromís amb el ciclisme femení amb plantilles que en molts busquen potenciar les categories de formació. Tots aquests equips femenins han estat inscrits per competir ja sigui a nivell autonòmic en la Copa Catalana de Fèmines, com a nivell nacional en les proves de la Copa Espanya.

A nivell català, aquest 2022 les categories cadet, júnior i màster tindran calendari propi de Copa Catalana. En la nova modificació de la normativa de carretera, les categories màsters i paraciclistes tindran mallot de líder i la seva classificació i arrossegament de Copa Catalana enlloc d'estar integrades en la categoria elit. En les curses exclusives per fèmines, les màster 30 s’adaptaran al quilometratge de les fèmines júnior, i les màsters 40-50-60 i paraciclistes, s’adaptaran al quilometratge de les fèmines cadet. En les curses de Copa Catalana conjuntes amb categories masculines, totes les fèmines màsters i paraciclistes competiran en les mateixes condicions que les fèmines cadet-júnior, integrant-se a la cursa de cadets masculina.

Tots els detalls definitius del calendari es faran públics pròximament.

EQUIPS FEMENINS CATALANS 2022

  • Terrassa Ciclisme Club - Tot net-Terrassa

Compta amb una jove plantilla de 10 corredores cadets, júniors i sub23. Les podeu seguir a Instagram.

  • CC Ataraxia - Costa Brava Mediterranean Foods

Amb 19 ciclistes de totes les categories des de cadets a màsters, de les quals 9 catalanes, és tota una referència del ciclisme femení català des de 2016

  • CC Baix Ter - Catema.cat

El CC Baix Ter continua amb el seu projecte Catema.cat amb una plantilla de 13 ciclistes elits i sub23, de les quals 9 catalanes. Les podeu seguir a Instagram.

  • CC Baix Ter - Massi-Tactic

L'estructura del CC Baix Ter inicia aquest 2022 la seva quarta temporada com equip internacional UCI amb una plantilla de 13 ciclistes sub23 i elits, de les quals 4 catalanes.

  • AE Genesis - GN6 Track Cycling Team

Compta amb una plantilla de 8 ciclistes on s’integren paraciclistes entre les elits i màsters. Més informació a la web del Genesis Cycling Team.

  • PC Baix Ebre - Baix Ebre Team

La plantilla compta amb 4 fèmines catalanes de la categoria cadet. Podeu seguir l'activitat de l'equip a Instagram.

  • CC Zaaf Cycling Barcelona - Zaaf Women’s Team

Equip de nova creació a la ciutat de Barcelona, que compta amb 9 ciclistes sub23 i elits de diversos països, de les quals una catalana. Més informació a la seva pàgina web.

Més sobre el ciclisme femení català 2022: