L'equip femení Costa Brava Mediterranean Foods presenta el seu projecte 2022

16/02/2022
Fèmines

L'equip femení Costa Brava Mediterranean Foods presenta el seu projecte 2022

L'equip femení Costa Brava Mediterranean Foods va celebrar el diumenge 13 de febrer la seva presentació de cara a la temporada 2022 al Van der Valk Hotel Restaurant Barcarola, a Sant Feliu de Guíxols, en el marc de la concentració realitzada durant el cap de setmana.

 A la posada de llarg es van recordar els inicis de l'esquadra de Santa Cristina d'Aro des del seu naixement el 2016, el pas de la campiona olímpica Anna Kiesenhofer pel conjunt blanc-i-negre i els diferents triomfs de l'equip, com per exemple les victòries finals en dues Copes d'Espanya, cinc Copes Catalanes i cinc campionats de Catalunya, tots a la carretera.

A la presentació van estar presents Jordi Cañigueral (directiu de Costa Brava Mediterranean Foods), M. Lourdes Fuentes (alcaldessa de Santa Cristina d'Aro), Anna Buxó (regidora d'esports de Santa Cristina d'Aro), Joaquim Vilaplana (president de la Federació Catalana Ciclisme), Carles Ferrer (vicepresident de la Federació Catalana Ciclisme i delegat territorial de Girona) i Anna Julià (cap de la Representació Territorial d'Esports a Girona de la Generalitat de Catalunya), qui va entregar un reconeixement de joves promeses tant a l'equip com a Lucía García.

La temporada passada el Costa Brava Mediterranean Foods va aconseguir el triomf final de la Copa d'Espanya en categoria cadet amb Laia Bosch, ciclista que també es va imposar a la Copa Catalana, a la Volta a Cantàbria i es va proclamar campiona de Catalunya en ruta i en contrarellotge, a més d'aconseguir la medalla de bronze als nacionals de crono. Per la seva banda, Lucía García va ser subcampiona d'Espanya en ruta i va participar en els Campionats d'Europa a Trento (Itàlia).

El Club Ciclista Ataraxia manté l'estructura formada per una escola i equips cadet, júnior i elit-sub 23. Els equips de competició compten amb un calendari que abasta curses internacionals, nacionals i regionals, fet que els permet lluir en diferents territoris i modalitats de ciclisme, com a la carretera, pista i el ciclocròs.

L'equip cadet està per aquest 2022 està format per Núria Hidalgo (Girona), Tania Pozo (Barcelona), Irene Reina (Balears) i Irune Sánchez (Barcelona). L'esquadra júnior presenta a Carla Albareda (Barcelona), Laia Bosch (Barcelona), Anaraida Caro (Sevilla), Lucía García (Girona), Sofia González (Argentina) i Nayhara Monserrat (Balears). Per la seva banda, integren el conjunt elit-sub 23 Johanna Noelia Bracco (Uruguai), Txell Claret (Girona), Liliana Jesus (Portugal), Ana Belén Maruny (Sevilla) i Sophie-Jo Wylie (Gal·les). Per la seva banda, Pilar Macián (Castelló) lluirà el mallot blanc-i-negre a la categoria màster.

Finalment, constitueixen el cos tècnic del Costa Brava Mediterranean Foods Felisario Expósito (director mànager), Irene Pijuan (tècnic), Jesús Cascón (director esportiu), José María Lara (auxiliar), Raquel Muñoz (auxiliar) i Josep Bosch (mecànic).

  • Segueix l'actualitat de l'equip Costa Brava Mediterranean Foods a les seves xarxes socials: Instagram, Twitter i Facebook.

Fotografia: Àlex Martínez Rangel / Equip Costa Brava