Alejandro Gómez i Lourdes Cayetano dominen els corriols de Mediona

13/02/2022
Marató

Alejandro Gómez i Lourdes Cayetano dominen els corriols de Mediona

Després d'una llarga espera hivernal, la disputa aquest diumenge de la prova de Biking Point Marathon Cup 2022 disputada a Mediona ha deixat clar les ganes de bicicleta de muntanya per aquesta nova temporada. Alejandro Gómez (RR Bikers) i Lourdes Cayetano (Biking Point) n'han estat els guanyadors.

Després de la pluja d'avui, el matí s'aixecava amb boira i amb un terreny en perfecte estat per rodar i competir sobre la bicicleta. Per davant hi havien 48Km i 1450m+ de recorregut trencacames, exigent i amb trams de corriols espectaculars. Amb una primera meitat de cursa dura físicament, el gran favorit a la victòria, Alejandro Gómez, ha començat a marcar un ritme molt fort que va fer que el grup s'estirés des dels primers quilòmetres. Superada la meitat del traçat, Alejandro Gómez s'ha escapat amb el seu company d'equip Pijuan, obrint un espai de petit espai respecte als perseguidors. Al tram final, Alejandro Gómez ha atacat i ha estat capaç de superar Pijuan per 49 segons. A gairebé 3 minuts, Gerard Moya (Biking Point) tancava el podi.
 
En categoria femenina, Lourdes Cayetano del Biking Point ha estat la més forta i s'ha destacat des del principi. Quiroga i Kibsgaard intentaven acostar-se a la líder, mantenint-se a pocs segons. Malgrat tot,, Cayetano ha ressitit i ha guanyat per 29 segons respecte a Kibsgaard (Vigorg MTB). Quiroga (RR Bikers) ha completat el podi.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport