La VolCAT Platja d'Aro s'estrena al calendari amb dues etapes i punts UCI

28/01/2022
BTT

La VolCAT Platja d'Aro s'estrena al calendari amb dues etapes i punts UCI

La nova VolCAT Plata d'Aro posarà sobre la taula els propers 5 i 6 de febrer els primers punts UCI del territori català. Es tracta d'un esdeveniment que aprofitarà les singularitats del territori de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i el seu entorn natural per a plantejar-hi dues etapes intenses, que puntuaran per separat al rànquing mundial UCI, en categoria C3.

Serà la primera de les tres cites VolCAT 2022, amb etapes en format Cross Country amb sortida i arribada a la localitat, amb una zona de pàdoc privilegiada i amb tots els serveis per a ciclistes i acompanyants. La primera serà una etapa de 41 quilòmetres i 1.250 metres de desnivell positiu acumulat, amb un recorregut força trencacames, amb constants pujades i baixades que propiciaran els atacs dels ciclistes favorits a adjudicar-se la victòria. I la segona jornada afrontarà un circuit de 41 quilòmetres i 700 metres de desnivell, amb més ritme i amb una sobtada pujada a mitja cursa, que posarà a prova la resistència dels participants.

Les inscripcions es poden formalitzar a una etapa, a les dues, i també es pot fer agafant el pack Volcat (inscripció a Volcat Platja d'Aro, Volcat Costa Brava i Volcat). Així mateix, hi haurà també possibilitat d'inscripcions Open, en format individual o Duo. Divendres a partir de les 12h del migdia es podrà efcturar la recollida de dorsals a l'oficina de cursa, així com també el dissabte a partir de les 08h. La sortida de totes dues etapes està prevista a les 10h del matí.

L'organització, a càrrce d'Ocisport, posarà a disposició dels ciclistes crono, serveis mèdics, maillot commemoratiu, avituallaments, obsequi finisher, i com a extra també es pot contractar servei de mecànica i servei de massatges. 

Inscripcions
Més informació