La Cabronada tanca diumenge la temporada de marxes de BTT

10/12/2021
Pedalada

La Cabronada tanca diumenge la temporada de marxes de BTT

La Cellera de Ter serà la seu el proper diumenge 12 de desembre de la darrera prova ciclista de la temporada i acollirà la 14ª edició de la marxa de BTT La Cabronada. Com és habitual, el Club Ciclista Esprint, amb el suport de l’Ajuntament de la població selvatana, ha preparat la marxa pensant en dos circuits alternatius, amb molts corriols i trialeres de la zona propera a les muntanyes de Puig d’Afrou, i que faran que sigui tècnica i dura.

El punt de concentració serà el pavelló d’esports de la població, on es podran fer les inscripcions. Les inscripcions es poden fer on-line (15 euros) o bé presencials (17 euros) es podran fer entre les 7:45 i les 8:30 del matí. Els participants que no disposin de llicencia han de fer l’assegurança de dia (amb un increment de 3 euros). On-line en el següent enllaç.

La sortida està prevista per les 8:45 del matí, en què sortiran les e-bikes i després a les 9:00 la resta de participants. Es podrà fer la ruta llarga de 32 quilòmetres amb un desnivell de 1650 positiu i de nivell alt, o bé el circuit curt de 18 quilòmetres amb 800 de desnivell positiu i de nivell mig. El club ha preparat un gran esmorzar, i obsequis pels participants.