La Cuabarrada Kids corona els campions/es de Catalunya BTT infantil 2021

20/06/2021
BTT

La Cuabarrada Kids corona els campions/es de Catalunya BTT infantil 2021

Fins a 175 ciclistes de les categories de promoció s'han donat cita a la Cuabarrada Kids de Canyelles, que enguany acollia el Campionat de Catalunya de BT infantil, sota la organització del club Esportiu O2 Sport.

La mainada ha pogut gaudir de les zones tècniques, corriols, pedres i arrels tan característiques de la comarca en un recorregut dissenyat per l’equip i tota l’experiència i mitjans que han garantit 13 edicions de la Cuabarrada per a les categories elit i  ja 3 edicions de la Cuabarrada Kids, i tot plegat ha propiciat unes curses molt disputades i entretingudes. En la prova infantil, amb 4 voltes sobre el recorregut llarg de 2'7 kms, s'ha vist un bonic duel entre els gironins Roc Cubi, Marc Pujol i Martí Martínez, en el que Cubi s'ha acabat imposant per només 12 segons. Entre les fèmines, Kyra Gali ha dominat la cursa amb autoritat imposant-se amb més d'un minut de marge sobre Laia Galbany i Aina Sánchez.

Els Campions/es de Catalunya BTT infantil 2021 per categories han estat:

  • Prebenjamins: Jana Estany (Jufré Vic ETB) i Pol Rosillo (CC Vilajuïga)
  • Benjamins: Lena Cos (BTT Fornells) i Martí Garcia (Noel Tadesan) 
  • Principiants: Laia Bragulat (BTT Fornells) i Marc Danti (Jufré Vic ETB)
  • Alevins: Laia Rodríguez (La Torreta Bike) i Santi Vall (Jufré Vic ETB)
  • Infantils: Kyra Gali (CC Vilajuïga) i Roc Cubi (Jufré Vic ETB)

Classificacions Campionat de Catalunya BTT infantil Cuabarrada Kids

La propera cita del calendari infantil de BTT serà el 04/07 a la Kids Cup Barcelona BTT KH7 de Les Franqueses, puntuable per l'Open Barcelona; mentre que la Copa Catalunya Infantil BTT es reprendrà el 17/07 amb la setena cita del calendari a El Vendrell.