Terrassa acull diumenge el Campionat de Catalunya Escolar

25/05/2021
Carretera

Terrassa acull diumenge el Campionat de Catalunya Escolar

El Trofeu Escolar Ciutat de Terrassa serà aquest diumenge 30 de maig l'escenari del Campionat de Catalunya de carretera per a les categories de promoció, que a banda tindran doble prova amb la disputa també del Campionat de Catalunya de Cronogimkana. El Terrassa Ciclisme Club està al càrrec d'una matinal que es disputarà al Polígon Industrial Can Parellada i que donarà una gran oportunitat de posar-se a prova en diferents escenaris i demostrar la bona feina de les creixents escoles catalanes.

"Després de la dura temporada passada sense gairebé curses ni campionats estatals en la categoria promoció-infantil, enguany encarrilem la setmana en la que es disputen els Campionats de Catalunya de cronogimkana i en línia. Els corredors de totes les escoles de ciclisme ja porten dies preparant la cronogimkana a fons: és una prova plena d’habilitats psicomotrius damunt de la bicicleta que és molt esperada per tots i totes, ja que cal ser més hàbil damunt la bicicleta i la resistència queda una mica més en segon pla", explica el coordinador de la comissió d'infantils de la FCC, Ismael Carrete.

A les 9h es donarà inici a les proves de la cronogimkana, mentre que a les 10.15h estan previstes que comencin les sortides de les proves en línia per les categories pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. "Des del Terrassa Ciclisme Club estan realitzant un gran esforç per fer possible aquest esdeveniment amb tot el que la situació actual de la pàndemia implica, per tant agraïr a l'entitat amb tot el seu equip de tècnics i voluntaris el treball que estan realitzant i del que aquest diumenge al matí en gaudirem tots i totes", tanca Carrete.

Les inscripcions per a totes dues proves tancarà dijous a les 24h.