Faus i Cayetano dominen els corriols de la Volcat Costa Brava

16/05/2021

Miquel Faus (Ciclos Benavent) i Lourdes Cayetano (osCommerce) han estat aquest cap de setmana els guanyadors de la VolCAT Costa Brava 2021, dos dies de gran BTT pel Massís de les Gavarres en què els dos han sabut mantenir el liderat aconseguit la primera jornada, un primer objectiu de 64 quilòmetres i 1600 metres de desnivell positiu.

Guillem Muñoz ha guanyat una segona etapa molt igualada, que s'ha decidit en l'últim descens, però Miquel Faus ha controlat molt bé la cursa per endur-se la general.  Era la segona jornada i a Calonge i Sant Antoni es respirava un ambient d'expectació per poder un gran dia BTT en els espectaculars senders de la zona. Els favorits van tirar fort des d'un bon inici i es va formar un grup compacte de nou corredors. El grup capdavanter va seguir compacte fins als quilòmetres finals, quan Guillem Muñoz (BMC TBelles by Kalas), va atacar en l'últim corriol, per obrir un petit forat, juntament amb Gerard Blanch (CC Vilajuïga-Eobikes), però Muñoz, sent coneixedor de la arribada, va ser el més llest i es va imposar en la segona etapa. Oriol Colomé (Edibikes CC) es va fer amb la tercera posició.

En categoria femenina, Lourdes Cayetano (osCommerce) ha lluitat al costat de Rebecca Leaper (Megabici), però Cayetano ha estat més sòlida i ha aconseguit el triomf. Neus Parcerisas (Bike Catalunya CE) va repetir tercera posició de la primera jornada per assegurar el guanyador. Sense oblidar que, en aquest tipus de curses, sempre el repte es el posa un mateix i superar tots aquests obstacles que es posen en el camí en una nova edició de la prova organitzada per Ocisport.