Albert Poblet, més líder de la Copa Catalana CX després de guanyar a Manresa

17/11/2019
Ciclocròs

Albert Poblet, més líder de la Copa Catalana CX després de guanyar a Manresa

Més de 300 participants entre totes les categories s'han reunit aquest diumenge per la disputa del VIII Ciclocròs Ciutat de Manresa, vuitena prova puntuable per la Copa Catalana de CX 2019 que ja ha superat el seu equador. El líder de la competició, Albert Poblet (Portet Instal·lacions-Ixcor-Buff), ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva per seguir refermant el seu liderat, en una prova molt competida davant el debutant sub23 i vencedor de la prova inicial de la competició el passat mes d'octubre Pau Costa (Biking Point).

En la prova femenina, Sandra Heredero (Cicles Vic) ha estat la vencedora per davant de Blanca Vallès (TBikes-Amunt), arribant les dues juntes, mentre que el podi el completava la sub23 Júlia Pujol (Catema.cat), sent absent l'actual líder de la competició, Veerle Cleiren.

Per la seva banda, Poblet ha pogut endur-se el triomf davant d'una cursa molt competida en què s'ha destacat en la segona volta juntament amb dos sub23, el citat Costa i el francès Gabriel Roger (Sismic Wear), el vencedor fa tres setmanes a Masquefa que finalment ha perdut contacte amb el grup capdavanter. Els seguien sempre de prop el defensor del títol de Copa Catalana de la passada temporada, un Isaac Simón (Corvi Team) que ha acabat pujant al podi en tercera posició, i el líder de la competició sub23, el cada cop més sòlid Marc Romero (BGTeam 100% Natural) que ha entrat a tan sols 2 segons de Simón.

Ha captat molta atenció en la jornada d'avui la presència a la cursa de dos ciclistes professionals WorldTour de carretera, tots uns Marc Soler (Movistar Team) i Luis León Sánchez (Astana). El murcià ha estat finalment 14è, mentre que el català no ha pogut completar la prova després de patir repetits problemes mecànics des de l'inici.

Santa Coloma de Farners, el proper diumenge 24, serà la següent cita de la Copa Catalana de CX (Tota la informació), que ja té les inscripcions obertes.

Guanyadors del VIII Ciclocròs Ciutat de Manresa:
1. Albert Poblet (Portet Instal·lacions-Ixcor-Buff) 1:02:40
2. Pau Costa (Biking Point) a 0:06
3. Isaac Simón (Corvi Team) a 0:38
4. Marc Romero (BGTeam 100% Natural) a 0:40
5. Gabriel Roger (Sismic Wear) a 1:42

Fotografia: Albert Rabadan (@pedalsdaqui / @arabadan)