Gabriel Roger i Veerle Cleiren, vencedors sota el sol de Masquefa

28/10/2019
Ciclocròs

Gabriel Roger i Veerle Cleiren, vencedors sota el sol de Masquefa

Un total de 279 ciclistes de totes les categories s'han reunit aquest diumenge 27 d'octubre a Masquefa (L'Anoia) per la disputa de la tercera prova de la Copa Catalana CX 2019. En un matí impecablement assolellat que ha donat temperatura al matí tot i ser finals tocant al novembre, el jove francès Gabriel Roger (CC Le Boulou) i la líder de la competició en categoria femenina, Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike), que ha seguit la seva trajectòria impecable en el que va de temporada, s'han fet amb la victòria.

El sub23 francès Gabriel Roger (CC Le Boulou) ha aconseguit imposar-se a la prova reina en els darrers compassos per davant del vencedor de la darrera Copa Catalana, Isaac Simón (Corvi Team) i del també sub23 Marc Romero (BGTeam 100% Natural), que s'han destacat al capdavant de la cursa en la segona volta de competició i junts han aconseguit fer camí. Per la seva banda, la belga Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike) ha seguit fent bo el seu domini en les dues primeres proves per imposar-se davant Sandra Heredero (Cicles Vic) i la vencedora sub23, Emma Roger (CC Le Boulou), amb la seva principal rival Jordina Muntadas al País Basc.

Tots els guanyadors:

  • Sub23: Gabriel Roger i Emma Roger (CC Le Boulou)
  • Elit: Isaac Simón (Corvi Team) i Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike)
  • Júnior: Juan Pérez (Kross Racing Team)
  • Cadet: Adrià Franquesa (Jufré Vic-ETB) i Nicole Castillo (Bicisprint)
  • Màster 30: Mattia Paganotti (UC Les Franqueses)
  • Màster 40: Marc Clapés (Corvi Team)
  • Màster 50: Pere Joan Roig (Vila Bike's Club)
  • Màster 60: Antonio Muñiz (Tot Vici en Bici)
  • Classificacions de totes les proves del CX Vila de Masquefa.

Un cap de setmana més, el ciclocròs català ha protagonitzat un gran nivell de participació malgrat la seva coincidència amb les cites de Copa d'Espanya, amb 188 inscrits a Masquefa en les categories grans, mentre que 91 eren els joves que partien categories inferiors, des de pre-benjamins fins a infantils (Totes les classificacions de les proves infantils). Després de les proves de Sant Fruitós de Bages i La Garriga, el circuit català de ciclocròs (Tota la informació) ha complert així la seva tercera cita i encara el seu tram decisiu, amb l'arribada aquest mateix cap de setmana, els propers 1, 2 i 3 de novembre. de les cites internacionals UCI de Les Franqueses, Manlleu i Vic.

Fotografia: Albert Rabadan (@pedalsdaqui / @arabadan)