La Garriga, segona cita de la Copa Catalana CX 2019

16/10/2019
Ciclocròs

La Garriga, segona cita de la Copa Catalana CX 2019

La Copa Catalana de ciclocròs 2019 té una segona parada aquest proper diumenge 20 d'octubre a La Garriga (Vallès Oriental), amb la cinquena edició de la prova que organitza al Club Ciclista La Garriga amb la col·laboració de l'Ajuntament i Bicicletes Segú. Un any més el Parc de Can Terrers, seu del Campionat de Catalunya de la passada temporada, serà l'escenari de la prova en un circuit creuat per la riera de Samalús, zona on es troben els principals desnivells d'un traçat bastant pla de 2,4 quilòmetres de llargada.

Com és habitual en la competició, també es disputaran les proves infantils, que en aquest cas superaran un circuit proper al quilòmetre de dificultat més fàcil. Les competicions s'iniciaran a les 9h i està previst que s'allarguin fins al migdia.

Aquesta serà la segona prova de la Copa Catalana CX d'enguany (Tota la informació), que arriba quinze dies després de la primera cita en els Benet Games de Sant Fruitós de Bages on es van endur els triomfs Veerle Cleiren i el jove Pau Costa. El calendari del ciclocròs català d'enguany té previst una temporada d'una quinzena de proves, entre les que hi destaquen les cites internacionals de Les Franqueses, Manlleu i Vic entre els dies 1, 2 i 3 de novembre.