Cristofer Bosque i Txell Figueras estrenen la Copa Gironina BTT a Bordils

07/10/2019

Bordils va rebre ahir diumenge la primera de les 4 proves que tindrà la Copa Gironina BTT-Centre Porsche Girona que aquest 2019 retorna al calendari gràcies a l'impuls del biker Guillem Cassú. Ni més ni menys que els dos vigents campions de la Copa Catalana BTT Internacional, Txell Figueras (Grupo Adi-Dsnivell-BMC) i Cristofer Bosque (Biking Point) van ser els guanyadors en categoria femenina i masculina en una prova ben exigent.

En un circuit tècnic i trencacames, que va agradar molt als participants, va ser Bosque, que va dedicar el seu triomf al malaurat Modest Capell, qui es va imposar a la cursa de 35 quilòmetres per davant de Gerard Blanch (Vilajuïga) amb 1’ 55” d’avantatge i de Jaume Casals (Scott Bikes), tercer de la cursa. Per la seva banda Txell Figueres va arribar en primer lloc seguida de Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport) i Tatiana Luisi (Costa Brava-Mediterranean).

A la cursa de 22 quilòmetres es va imposar el cadet Aniol Morell (Irontech-Tecnic-Ambisist), per davant de Santi Sanchez (Bsixbikes-Jormat) i Eudald Fabrellas (radikalbikes-Artsport) tots tres cadets.  Al llarg del matí també es va celebrar la cursa d’e-bikes guanyada per Jordi Falgueras (Ayats Cycles) que es va imposar per davant d’Eduard Ayats (Ayats Cycles) i de Xavier Ferrer (Gerunda.-Radikalbikes). També es va fer la variant de marxa, tant per volta llarga i volta curta, amb la participació de 40 participants.

Recordem que la Copa Gironina BTT–Centre Porsche Girona (Consulta'n tota la informació) es rependrà el dia 20 a la població de Serinyà, quedant també restants les cites de Quart (27 d'octubre) i Sant Gregori (10 de novembre).