Cadets i infantils viuen una gran jornada a Sant Boi

09/09/2019

Uns 150 ciclistes de les categories des de prebenjamí fins a cadet van poder gaudir aquest diumenge d'una de les cites de referència del ciclisme de formació a Catalunya, la matinal que organitza el Club Ciclista Sant Boi que arribava a la seva 30ª edició. Proves de la Copa Catalana Infantil i de la Copa Catalana cadet, separadament, es van disputar en una jornada patrocinada pel Bar Celta Pulpería i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Cinquanta van ser els cadet classificats en una prova molt ràpida disputada sobre un recorregut de 52 quilòmetres en què Iker Bernal (Tot net-Terrassa), de primer any, i Estefanía Jiménez (Top Conserge-Costa Brava), en aquest cas de forma destacada, s'emportaven els respectius triomfs. Bernal va superar a l'esprint final a Lluc Coma (Jufré Vic-ETB) i a Àlex Margalef (Autocars Sagalés) després que una escapada fos neutralitzada tan sols a 500 metres de meta. Aquest mateix dimecres a Bellvitge els cadets tenen una nova cita de Copa Catalana (Tota la informació).

Per la seva banda, el medallista als estatals escolars Sergi Montserrate (Unió Ciclista Vilanova) i Laia Bosch (Cat Bike Club Ciclista) eren els vencedors infantils a la prova reina de les curses de la Copa Catalunya Infantil, les categories de formació que van reunir pràcticament un centenar de participants des de la categoria prebenjamí. En aquest cas, la Clàssica Isaac Gálvez de dissabte a Vilanova i La Geltrú serà la pròxima cita d'un atapeït calendari al que tan sols li queden tres dates (Tota la informació).