La Salamandra de Llagostera arriba a la 11ª edició

23/08/2019
Pedalades

La Salamandra de Llagostera arriba a la 11ª edició

Llagostera acull aquest diumenge 25 d’agost la marxa de BTT La Salamandra, organitzada pel Club BTT Llagostera, que a més aquest any ha arribat als seus 25 anys de vida. Per aquest motiu, la Federació Catalana de Ciclisme lliurarà als membres del club una placa que recorda aquest fet. 

Pel que fa a la marxa que arriba a la seva 11a edició proposa, com sempre, dos recorreguts, amb un de 26 quilòmetres amb 650m de desnivell acumulat i un de 41 quilòmetres amb 1.100m de desnivell acumulat pel massís de Cadiretes. 

L’hora de sortida serà a les 9:00 hores del matí des del pavelló municipal per la marxa llarga i a les 9:30 per la curta. A més de les bicicletes tot terreny, també hi ha categoria e-bikes en el recorredgut llarg, i els participants rebran una samarreta tècnica, obsequis, avituallaments, a més dels serveis necessaris. 

El preu d’inscripció on-line són 15 euros federats i 18 amb llicencia de dia. Si es fa el mateix dia, hi ha un increment de 3 euros pels federats (18 euros) i de 2 euros pels No Federats (20 euros).