Gimenez i Frixtalon guanyen la Mordoride de Les Angles

29/07/2019
DHi

Viktoria Gimenez (MTB Les Angles GMZ Racing By Xeris) i Hugo Frixtalon (Les Angles Team Commençal) ha estat els vencedors de la Mordoride, prova de descens disputada a l’estació d’esquí francesa de Les Angles i puntuable per la Copa Catalana DH 2019 i també per la Copa Regional d’Occitània francesa.

Amb 180 inscrits, la jornada d’entrenaments del dissabte va estar marcada per la pluja insistent que deixava un recorregut complicadíssim per tots els riders. Diumenge, amb una evient millora meteorològica, també millorava el recorregut i en les mànigues classificatòries el francès i gran favorit Hugo Frixtalon ja marcava el millor temps davant del seu compatriota Anthony Chirossel i de Carlos Von Heyden, amb els juniors Pau Lagraña i Adrià González classificant entre els 10 primers scratx. Entre les fèmines millor temps per Gimenez, que deixava clar que si tot anava com preveia no tindria rival, amb la cadet Aina González 2a scratx.

En la final, Frixtalon millorava en 3” el seu temps de la classificatòria pr imposar-se amb més de 7 segons sobre el també francès Arthur Fernandez (Alternative VTT) que s’imposava per un estretíssim marge a Carlos Von Heyden (Premià de Dalt CC) que acabava 3r. Edgar Peyra (Premià de Dalt CC) feia una gran baixada acabant 7è scratx i 1r junior, mentre que entre les fèmines es confirmaven tots els pronòstics i Viktoria Gimenez guanyava amb molta solvència, davant de Cristina Valverde (Vila Bike CC) i Carlota Balagué (El Corredor CC), tot i que la cadet Aina González (MC Sant Andreu) finalitzava la 2a scratx a “només” 22 segons de Gimenez, i 1a cadet.

Els vencedors de les diferents categories foren:

• Infantil: Lucas Lagneau (BMX Pernois)
  • Cadets: Aina González (MC Sant Andreu) i Mäel Anglade (ADH Team)
  • Junior: Edgar Peyra (Premià de Dalt CC)
  • Elits: Viktoria Gimenez (MTB Les Angles GMZ Racing By Xeris) i Hugo Frixtalon (Les Angles Team Commençal)
  • M30: Ivan Henaff (Lourdes VTT)
  • M40: Tomàs Misser (Orbea)
  • M50: Jordi Lago (MolaBikes CC)

Classificacions Les Angles - scratx
Classificacions Les Angles - categories

Mini DH amb alta participació
Fins a 77 joves pilots es van aplegar al Mini DH de Les Angles que es va disputar el dissabte a la tarda al Bike Park de l'estació francesa, puntuable per la Copa Catalana Mini DH, de la qual n'era la quarta cita del calendari 2019. Tot i les condicions del circuit després de les pluges, els joves ciclistes van demostrar unes bones habilitats. El francès de categoria aleví Till Alran (Team X1) fou el més ràpid de tots, mentre que la infantil Claire Chabbert (VTT Roc Evasion) va ser la millor fèmina amb un sensacional 12è lloc scratx.