Óscar Muñoz (Castillo de Onda) s'imposa al Critèrium del Vallès

22/07/2019

Óscar Muñoz, de l'equip castellonenc Castillo de Onda, va ser aquest diumenge el vencedor del 39è Critèrium del Vallès-GP Diputació de Barcelona, prova de la Copa Catalana júnior que organitzava un cop més el Club Ciclista Mollet, aquest cop en el format de prova d'un dia. Els exigents 86 quilòmetres de recorregut van permetre una cursa dura en què Muñoz va poder arribar a meta amb més d'un minut i mig d'avantatge sobre grup principal on hi arribaven menys d'una vintena de ciclistes, entre ells el líder de la Copa Catalana, Adrián Ferrer (Transluján-CC Mollet), que creuava la meta en 11ª posició i mantenia el seu mallot fins la propera cita, el Trofeu Sant Llorenç de La Galera del proper 11 d'agost (Tota la informació de la Copa Catalana júnior).