Definida la Selecció Catalana DH pels Campionats d'Espanya de Canàries

15/07/2019
DHi

Definida la Selecció Catalana DH pels Campionats d'Espanya de Canàries

La localitat canària de Teror acollirà els propers 20 i 21 de juliol els Campionats d'Espanya de descens, després d'haver organitzat el 2018 l'estatal d'enduro amb èxit.

Tot i la llunyania del desplaçament, la Selecció Catalana de Descens s'hi presenta amb un equip de garanties en que sobretot en categoria cadet com junior s'aspira al màxim, mentre que en categoria elit Guillem Jorba tindrà més competència per aconseguir una plaça d'honor que segur que lluitarà al màxim. Pau Menoyo, doble vencedor en la seva categoria de les dues darreres proves de les Specialized Rookie Cup i campió de l'Open d'Espanya DH 2019, parteix com un dels grans favorits en categoria cadet, igual que la vigent campiona catalana i sotscampiona de l'Open d'Espanya cadet Aina González entre les fèmines. entre els júniors, el campió de l'Open espanyol Edgar Peyra, així com el campió català 2019 Adrian González, i el jove Pau Lagraña lluitaran pels llocs d'honor també.

Els selecionats són doncs:

  • Aina Gonzalez, cadet, St Andreu Barca Moto Club
  • Pau Menoyo, cadet, Bike Abadesses
  • Pau Lagraña, júnior, La Tribu BTT Forallac
  • Adrian Gonzalez, júnior, St. Andreu de la Barca Moto Club
  • Edgar Peyra, júnior, Commencal-BTT Premià de Dalt
  • Guillem Jorba, elit, St Andreu Barca Moto Club

Àlex Marin i Ignasi Jorba també hi seran presents i buscaran el titol en elits i S23 respectivament. Molta sort a tots/es!