Telma Torregrosa i Isaac Perich s'imposen al DH d'Osor

19/05/2019
DHi

Telma Torregrosa i Isaac Perich s'imposen al DH d'Osor

Fins a 150 bikers s'han donat cita avui al Pure Riding Bike Park d'Osor (Girona) per afrontar la segona prova puntuable pel calendari de la Copa Catalana DH 2019, que tot i la previsió de pluges que s'anunciava, s'ha disputat amb total normalitat tant en la jornada d'entrenaments d'ahir dissabte com avui en la fase classificatòria i finals, amb un recorregut amb un grip excel·lent que ha fet les delícies dels valents pilots que hi han prés part.

En l'aspecte purament competitiu, el vencedor scratx de la prova ha estat Isaac Perich (La Tribu BTT Forallac), que ha mostrat que continua en un gran estat de forma que ja li van permetre guanyar per primer cop l'Open Espanya de DH 2019 fa uns dies després de la darrera prova disputada El Raso. El gironí, que ja havia marcat el 2n millor temps en la classificatòria, està signant un any més que bo i després del 6è lloc de la prova inaugural a La Sorrera es posa líder de la Copa Catalana. En 2n lloc ha finalitzat un altre dels protagonistes d'aquesta primera meitat de la temporada, un Edgar Peyra (Premià de Dalt CC) que tot i estar encara en categoria junior està demostrant un nivell a l'alçada dels millors elits que l'estan permetent disputar les finals de moltes de les proves del panorama estatal. Avui, després de signar el millor temps classificatori, s'ha quedat a menys d'1" de Perich, guanyant amb solvència la categoria junior i confirmant també que 2019 pot ser un any històric, després d'imposar-se en juniors a la general final de l'Open Espanya DH 2019 on va pujar al podi com a 3r scratx a la darrera prova. Els han acompanyat al podi Nicolau Alemany (CC The Gambers), mentre que els bikers del MC Sant Andreu Ignais Jorba i Adrián González han estat 4t i 5è.

Entre les fèmines, Telma Torregrosa (Premià de Dalt CC) ha demostrat un cop més que probablement sigui la biker més en forma del panorama estatal ara mateix, i s'ha imposat amb molta solvència després de dominar les classificatòries. Com Peyra i Perich, Torregrosa també va guanyar el passat cap de setmana l'Open Espanya DH en fèmines, en el seu cas revalidant el triomf ja conseguit el 2018. En 2n lloc s'ha classificat la lleidatana Ares Masip (Power Bike Alpicat CC) i 3a Cristina Urgell (Colomina PC), mentre Torregrosa és la nova líder de la Copa Catalana.
 

Per últim destacar la victòria en cadets de Pau Menoyo (Bike Abadesses CC), qui a més de ser líder la Copa Catalana actualment, també va imposar-se en la general final de la seva categoria a l'Open Espanya DH 2019.

Guanyadors/es per categories:

  • Infantil: Laia Gandin (La Tribu BTT Forallac) i Isaac Lagraña (La Tribu BTT Forallac)
  • Cadets: Aina González (MC Sant Andreu de la Barca) i Pau Menoyo (Bike Abadesses CC)
  • Juniors: Edgar Peyra (Premià de Dalt CC)
  • Elits: Telma Torregrossa (PRemià de Dalt CC) i Isaac Perich (La Tribu BTT Forallac)
  • M30: Joan Vicente (Vila Bike CC)
  • M40: Eduardo Garcia (Sant Celoni CC)
  • M50: Ramon Figueras (MC Igualada)

Classificacions DH Osor per categories
Classificacions DH Osor Scratx

La propera prova de la Copa Catalana DH es celebrarà el 16 de juny a Vielha, prova que serà el Campionat de Catalunya de l'especialitat.