Tatiana Luisi guanya a la Copa Catalana fèmines de Juneda

12/05/2019
Carretera

Tatiana Luisi guanya a la Copa Catalana fèmines de Juneda

La ciclista Tatiana Luisi (Costa Brava Mediterranian Foods) s'ha imposat en solitari al 2n Trofeu Vila de Juneda disputat avui a la localitat lleidatana, puntuable per la Copa Catalana fèmines cadet, junior i S23/elit, i l'única exclusivament per fèmines de tot el calendari.

El circuit urbà de la localitat de les Garrigues, caracteritzat per les ja clàssiques llambordes en el seu tram de pujada, constava d'una volta de 1,16kms fins a cobrir 40 voltes en categoria junior, S23 i elit, i 20 per les cadets. La prova, que només ha comptat amb la participació de 29 ciclistes, ha estat marcada pel control del Costa Brava Mediterranian Foods, l'equip majoritari, que ha apostat per l'escapada de Tatiana Luisi a la segona volta i controlant el grup perseguidor ha fet valer aquesta condició fins al final de la cursa.

A més dels premis econòmics, que a Juneda s'igualen en quantitat amb els de la Copa Criterium masculina que el mateix Club Ciclista Colla la Pedalada organitza a l'agost, s'han repartit fins a 320€ en primes i 5 caixes de dolços de la fàbrica local Orteu, en una jornada amb bonansa meteorològica que no ha tingut cap incident en cursa i que ha comptat amb una notable presència de públic.

Han acompanyat Luisi al pòdium les seves companyes d'equip Maria José Camacho (2a) i Lorena Beltran (3a). En categoria cadet, domini del mateix equip amb victòria de Paula Recio, mentre que en juniors s'ha imposat Carolina Miranda (Catema) i en S23 Esther Villaret (Hyundai Koryo). En la cerimònia de premis s'ha comptat amb la presentació de l'alcalde de Juneda Antoni Villas, del representants d'Esports de la Generalitat a Lleida Joan Segura, a més del president del club Joan Sedó i el delegat de la FCC a Lleida Norbert Herrera.

Classificacions 2n Trofeu Vila de Juneda Fèmines
Galeria de fotos