Sergi Darder i Francisco Muñoz guanyen el Memorial Fidel Bagan

05/05/2019
Carretera

Sergi Darder i Francisco Muñoz guanyen el Memorial Fidel Bagan

Un centenar de ciclistes s'han donat cita avui a Sabadell al 23è Memorial Fidel Bagan de Sabadell, prova organitzada per la PC Palomillas i puntuable per les Copes Catalanes cadet i júnior de carretera de la Federació Catalana de Ciclisme.

Els participants cadets, juntament amb les cadets fèmines, han cobert 50 quilòmetres donant voltes al circuit de Can Gambús de la capital vallenca. En una prova disputada a sprints per temps, s'ha imposat en l'sprint final i en la cursa Sergi Darder (Quadis Trek Sant Boi), amb Joel Díaz (Tot-Net Terrassa) i Oriol Alcaraz (Tot-Net Terrassa) acompanyant-lo al podi. Entre les fèmines, la millor ha estat Núria Tadeo (Tot-NEt Terrassa).

Pel que fa la prova júnior, que també s'ha disputat en sprints per temps però cobrint fins a 70kms en total, ha estat protagonitzada per una escapada de 6 ciclistes. Finalment s'ha acabat imposant Francisco Muñoz (Transluján Mollet) per davant d'Adrià Bartrina (Antiga Casa Bellsolà-Girona) i Luis Vivián (Quadis Trek Sant Boi). En fèmines, Ester Rubio (Aleata CC Farto) ha estat la vencedora.

La propera prova de la Copa Catalana cadet serà l'11è Memorial Antonio Ramírez de Palafrugell el cap de setmana del 18 i 19 de maig (Calendari complet de la Copa Catalana cadet), mentre els jíniors no tornaran a competir en la Copa Catalana fins al juliol al 6è Memorial Josep Segú de La Garriga (Calendari complet de la Copa Catalana júnior).

[Foto crèdits: Abel Balderstone]