L'Open BTT Kenda arriba a Torrelles de Foix aquest diumenge

09/04/2019
Pedalades

L'Open BTT Kenda arriba a Torrelles de Foix aquest diumenge

Després del èxit de la primera prova a El Vendrell, on hi van haver 600 participants, aquest diumenge 14 d’abril serà Torrelles de Foix qui acollirà la segona prova del calendari de marxes populars Open BTT Kenda.

Els organitzadors Club Open Natura i Club BTT els Navegants han preparat tres circuits realment espectaculars on els bikers descobriran els millors llocs per la pràctica d’aquest esport a la zona de Torrelles de Foix: un de 22km i 350m de desnivell molt apte per a tots aquells que comencen a fer els seus primers circuits en BTT, un de 37km amb 890m de desnivell amb tots els al·licients, amb corriols espectaculars i un de 55km amb 1300m de desnivell per a tots aquells bikers més preparats.

La sortida i arribada estaran situades a la Plaça de l’Ajuntament, on estarà situat el village. El ritme d’inscripcions va a un ritme molt alt i sembla que es tornaran a tancar inscripcions com a la primera prova. En aquest cas, la participació està limitada a 500 bikers per poder disfrutar millor dels circuits, degut a la quantitat de corriols que trobaran es prefereix reduir la participació per la qualitat de la mateixa