La 11a edició del Lluçanès Feréstec arriba diumenge

02/04/2019
Pedalades

La 11a edició del Lluçanès Feréstec arriba diumenge

Per onzè any consecutiu, la Unió Ciclista del Lluçanès ja té a punt la Lluçanès Feréstec, amb dos recorreguts un de 43 km i 1000 mts de desnivell positiu i un altre una mica més exigent de 72 km amb un desnivell positiu de 1800 mts. 

Els recorregut Feréstec curt i Feréstec Marató tenen en comú la pujada al Castell de Lluçà, amb unes vistes al Lluçanès que són espectaculars, i continuen junts fins el km 35,15. El recorregut curt va cap el poble, i el recorregut llarg farà un cercle ple de corriols tècnics i tornarà cap el km 35,15 del recorregut curt i arribant junts al poble.

La novetat d’enguany, a part del recorregut que sempre hi ha novetats, tindrem una sortida i arribada espectacular, aprofitant que el diumenge és mercat, passant pels carres més emblemàtics del poble. Els dos recorreguts tenen la sortida i arribada el mateix lloc, el Passeig Lluçanès

A l’arribada, podran recuperar forces, amb un bon pa amb tomàquet i botifarra del país, entre  altre coses. Divendres el vespre es tancaran les inscripcions online, i en el cas de que quedin places, es tornaran obrir el diumenge a les 6:30 amb un increment del preu. La sortida serà a les 8:30 en els dos recorreguts.