Adrián Ferrer demostra el seu bon moment a la prova júnior de la Volta

01/04/2019
Carretera

La Copa Catalana júnior de carretera 2019 vivia una jornada ben especial aquest diumenge, podent celebrar la seva quarta parada a l'espectacular escenari de la Volta a Catalunya: una prova matinal al circuit de Montjuïc on hores després es decidiria la cursa professional en què una norantena de joves van poder batallar en un escenari d'excepció.

Adrián Ferrer (Transluján-CC Mollet) va poder celebrar la victòria en solitari, alçant els braços amb 16 segons d'avantatge sobre un grup nombrós en què la velocitat de l'esprint decidiria el podi. El sabadellenc, júnior de primer any, demostrava una vegada més el seu bon estat de forma, que ja va poder exhibir una setmana abans pels carrers de Sants, sent l'únic capaç de seguir el fort ritme de l'equip rus.

Gràcies a aquesta victòria, Ferrar s'apropa al liderat de la Copa Catalana que manté el vencedor de la prova inicial a Ripoll Juanjo Rosal (Kometa Cycling), ciclista de la Fundación Alberto Contador que va entrar en segona posició, liderant l'esprint del grup. El vallesà compta amb 149 punts pels 109 de Ferrer, mentre que la tercera plaça provisional en aquesta classificació és per Luis Vivián (Quadis-Trek), amb 94 punts. Consulteu les classificacions provisionals de la Copa Catalana júnior.

Les proves puntuables per la Copa Catalana júnior es reprendran el proper 27 d'abril a l'Hospitalet de l'Infant, amb la disputa ni més ni menys que del Campionat de Catalunya CRI (Calendari complet de la Copa Catalana júnior).