El CC Sant Boi continua el seu projecte de més de cent anys d'història i una gran pedrera

01/04/2019
Carretera

El CC Sant Boi continua el seu projecte de més de cent anys d'història i una gran pedrera

El Club Ciclista Sant Boi va presentar aquest dissabte 30 de març els seus equips de competició i de l'Escola de Ciclisme en un acte conduït pel seu secretari,Juan José Paniagua, i el presentador i fundador de Egoismo Positivo -entitat sense afany de lucre que promou la integració de persones discapacitades mitjançant l'esport-, l'Àlex Parreño. L'acte de presentació va tenir lloc al cor de l'empresa Quadis Autocentre, patrocinador principal dels seus equips de competició, i hi van assistir més de 400 persones entre corredors (un total de 80, pertanyents a l'Escola i els equips Cadet i Júnior QUADIS-TREK), acompanyants, patrocinadors i institucions.

Cal destacar la presència a l'acte de l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Sra. Ma. Lluïsa Moret, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Sr. Joaquim Vilaplana i la Cap de Desenvolupament de Negoci de Quadis Autocentre, Sra. Ariadna Verge.

Per a aquesta temporada 2019, el Club Ciclista Sant Boi compta amb una Escola de Ciclisme que torna a fer un pas més endavant, comptant amb 80 integrants en les categories infantil, cadet i júnior, la qual cosa la converteix en una de les més nombroses, si no la que més, a nivell nacional, fet que van destacar les autoritats polítiques i esportives als seus parlaments, a més d'elogiar l'activitat esportiva d'aquesta entitat degana a Catalunya pel que fa a ciclisme de carretera de base.

El ciclisme adaptat també va tenir el seu protagonisme, tot i que el nostre corredor i ambaixador, en Sergio Garrote, no va poder acompanyar-nos a l'acte de presentació degut a la seva participació a la Copa d'Europa de ciclisme adaptat, disputada a Extremadura, on va assolir la primera posició a la prova de ruta i crono.

El Club continua mantenint, com ja és tradicional, una àmplia activitat en matèria organitzativa, essent la Cursa Ciclista del Llobregat Navàs-Sant Boi, el seu principal esdeveniment, que enguany tornarà al calendari nacional com a prova puntuable per a la Copa d'Espanya de ciclisme en ruta de la categoria júnior amb el traçat habitual dels últims anys sobre un total de 111 km entre les poblacions de Navàs i Sant Boi de Llobregat.

De la mateixa manera, el Club també té previst d'organitzar les proves de la Copa Catalana cadet, Copa Catalana infantil, Campionat Escolar de ciclisme del Baix Llobregat, així com l'organització de la Passejada amb bicicleta a Sant Boi, tot mantenint el potencial i actiu d'aquest Club que no afluixa en la seva determinació de treballar en pro de la promoció del ciclisme de base en aquestes categories.

El Club Ciclista Sant Boi torna a demostrar, un any més, el seu compromís i l'elevat nivell d'activitat que duu a terme i vol agrair a totes aquelles persones i entitats que contribueixen a fer possible que la seva tasca pugui ser perdurable en el temps. Moltíssimes gràcies a tothom!

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE L'ACTE (www.natascha.es)