Diumenge, 2ª edició de La Guilla Solidària

28/03/2019
Pedalades

Diumenge, 2ª edició de La Guilla Solidària

El proper diumenge 31 de març de 2019 es celebrarà a Santa Eugènia de Berga la segona edició de la pedalada solidària de BTT La Guilla Solidària, organitzada per Pepinos BTT i que comptarà amb la presència de Roger Tuneu. Després de l’èxit aconseguit a la última edició, el grup s’ha animat a repetir aquest acte solidari, benèfic i obert a tots els públics, que busca recaptar fons que seran destinats a l’Associació Disminuïts Físics d’Osona, entitat sense ànim de lucre molt vinculada a la comarca d’Osona, que ajuda a les persones amb discapacitats físiques (incloses les sensorials) i a totes les persones del seu entorn. 

A més, es tornarà a comptar amb la presència d’en Roger Tuneu com a padrí de la pedalada: una persona emprenedora, aventurera, multi esportista i ambiciosa que el seu gran lema és “Viure la vida Intensament”. Després de patir un accident dalt de la bici, que li va provocar un traumatisme craneoencefàlic amb pronòstic negatiu, va aconseguir la total recuperació. Actualment, treballa amb esportistes amb discapacitat física aconseguint reptes molt exitosos i donant empenta a l’esport inclusiu. És per aquest motiu que des de Pepinos BTT s’han volgut rodejar de la seva persona.

També es disposa d’un gran nombre de voluntaris i de col·laboradors, des de persones fins a empreses de diferents parts de Catalunya, que la majoria d’ells repeteixen col·laboració, compromesos en l’ajuda per la causa i per la pràctica de l’esport saludable: donacions monetàries i d’obsequis, vals de descompte, serveis el dia de la cursa, etc són algunes de les formes de col·laboració que hi haurà a disposició de tots els participants. Enguany i com a novetat, es va de la mà del Club Cicilista SantVi, de Sant Vicenç dels Horts, amb una llarga trajectòria dins del món esportiu i que disposen de ciclistes experimentats formant part d’un equip de competició com és Corvi Team. Amb ells, s’aporta experiència i empenta a l’acte.

L’esdeveniment es portarà a terme a la població de Santa Eugènia de Berga (Osona), gràcies a  la col·laboració de l’Ajuntament del municipi. Tots els participants tindran a disposició dos recorreguts: un per a persones acostumades al pedal (33 km amb un desnivell de 1000m+) pedalant per paratges singulars de les Guilleries i una pedalada familiar (10 km amb un desnivell de 140 m+) pels voltants del municipi. Una altra novetat d’aquesta segona edició és que hi haurà zones de recorregut alternatives pels tàndems que participin a la marxa. En alguns punts que tècnicament són més dificultosos s’oferirà la possibilitat del desviament per tal de fer còmodament tota la pedalada. De moment es té confirmada la presència del tàndem de l’Ariadna Sunyer (2a classificada de la primera edició), invident però amb una energia inacabable.

Les inscripcions es poden fer al portal Dsport, però a partir de les 8h es podran fer inscripcions presencials.