Veerle Cleiren repeteix victòria a El Morell, mentre Misser guanya entre els homes

02/12/2018
Ciclocròs

Veerle Cleiren repeteix victòria a El Morell, mentre Misser guanya entre els homes

La belga resident a Catalunya Veerle Cleiren ha tancat un cap de setmana perfecte imposant-se al II Ciclocròs d'El Morell (Tarragona), després de la victòria aconseguida ahir a la prova de Torrdembarra.
Tal i com va succeir en la jornada anterior, Cleiren i Jordina Muntadas han estat les protagonistes en fèmines, decantant-se de nou la balança en favor de la belga amb una avantatge de més d'un minut sobre la ciclista del Corvi. Ha completat el podi de fèmines la S23 Júlia Pujol (Catema).

En categoria masculina, Tomàs Misser (Orbea) s'ha imposat amb molta claredat a Marc Romero (BGTeam 100% Natural) que després de vèncer ahir a Torredembarra, també ha completat un cap de setmana boníssim de ciclocròs per terres tarragonines. David Pons (3HM Club Esportiu) ha repetit podi, en aquest cas en la tercera posició. Pel que fa a la resta de categories, el francés Jerome Raus (Sismic Le Bolou) s'ha imposat en cadets masculins a Daniel Hausmann (Tot Net Terrassa), essent el vencedor a Torredembarra Marc Masana (La Torreta Bike) 3r al podi. En fèmines cadets Nicole Castillo (Corvi) ha estat la vencedora. Pel que fa a la sempre disputada categoria junior, Pau Costa (Relber) s'ha imposat per només 5" a Paquito Vallés (Irontech Tecnic Ambisist), completant el podi el líder de la Copa Catalana Luis Vivian (Quadis Trek Sant Boi), mentre que entre les fèmines ha guanyat Marta Matínez (Corvi Team). Entre les categories Màster, Enric Bau (Calma St. Julià) ha vençut en M30, seguit de David Quiles i Eduard Rodellas, ambdós del Xtrembike, en el que ha estat una rèplica del podi de Torredembarra. En M40, Arnau Rota (Biketrainning CC) també ha repetit victòria, essent acompanyat avui al podi per Santi MArtinez (Esteve GE) i Ignacio Fandós (Vinarós). En M50 nou duel entre Joan Antoni Asensio (Trevol Bikesports) i Pere Joan Roig (Vila Bike's), avui decantant-se del costat d'Asensio i amb Jose Martín (Masquefa CC) en el tercer egraó del podi. Finalment, en M60 Berrnat del Pino (Bicicletes Segú) també ha repetit victòria, estant acompanyat al podi per Antonio Muñiz (Tot Vici en Bici) i Joan Carbones (nineta Bike Club).

Pel que fa a les classificacions generals de la Copa Catalana, després d'aquest cap de setmana de doble prova per terres tarragonines, el canvi més significatiu ha estat el canvi de líder entre les fèmines, ja que Veerle Cleiren (Solcam Montbike) s'ha posat en primera posició després d'encadenar tres vistòries seguides. Només té però 7 punts sobre Jordina Muntadas (Corvi). Entre els homes, en els elits Isaac Simon (BH Concept Barcelona) continua líder tot i no prendre part en les proves del passat cap de setmana, mentre que en S23 Marc Romero (BGTeam 100% Natural) seria líder destacat, amb Júlia Pujol (Catema.cat) liderant en fèmines. Luis Vivian (Quadis Trek Sant Boi) i Marta Martínez (Corvi) lideren en juniors, i Marc Masana (La Torreta) i Nicole Castillo (Corvi) en cadets. En les categories Master, Josep Chavarria (Corvi) ha vist retallda la seva avantatge en M30 a només 80 punts davant un Enric Bau (Calma St Julià) que ha guanyat les dues proves del cap de setmana, mentre que en fèmines lider Fina Casas (Montroig PC). En M40 Arnau Rota (Biketraining CC) augmenta la seva avantatge a 110 punts, mentre Pere Joan Roig (Vila Bike's club) lidera en M50 ara amb 125 punts sobre Joan Antoni Asensio (Trevol Bikesports). En M60 és líder Bernat del Pino (Bicicletes Segú) amb 670 punts, mentre Joan Carbonés (Nineta Bike Club) en té 645 i Antonio Muñiz (Tot Vici en Bici) 600.

La propera prova d'aquesta trepidant Copa Catalana de Ciclocròs serà en territori aragonés el diumenge dia 9 de desembre, concretament a Osca, prova que ja té les inscripcions obertes.

[Foto crèdits: Anna Vilaró Foto]