La Copa Osona de trial posa punt i final dissabte a Vic

27/06/2018
Trial

La Copa Osona de trial posa punt i final dissabte a Vic

Aquest dissabte dia 30 de juny arriba a Vic la prova decisiva de la dinovena edició de la Copa Osona de Trial després d’haver visitat els municipis de Calldetenes, Folgueroles, Taradell i L’Esquirol. El remodelat circuit de Trial del Mas de Bigues acollirà la darrera prova del certamen osonenc, que enguany compta amb més dos-cents participants inscrits.

En l’apartat esportiu el maresmenc Sergi Llongueras ho té tot de cara per proclamar-se guanyador. El recent Campió d’Espanya i de Catalunya ha guanyat tres de les quatre proves disputades i acumula 111 punts al capdavant de la classificació. El segon classificat és el també maresmenc Domènec Lladó, guanyador de la Copa Osona l’any passat. Lladó acumula 102 punts amb dos segons i un tercer. A la tercera i quarta posició hi ha els osonencs Eloi Palau i Jordi Araque amb 100 i 76 punts respectivament. Si Palau té un bon dia podria optar pel segon lloc a la general. Tots ells, vénen d'omplir els medallers del Campionat d'Espanya.

Enguany s’arriba a la final de la Copa Osona sense cap guanyador matemàtic clar, el nivell dels esportistes a totes les categories és altíssim i en algunes categories la diferència de punts pel primer lloc és molt escassa. A la categoria R1 l’olotí Martí Vayreda és el primer classificat amb 106 punts. En R2 i R3 els respectius líders són Conrad Navarro i Victor Pérez ambdós amb 109 punts.

Les primeres posicions a la general a les categories del petits després de les quatre proves disputades són per:

  • Aleví: Laia Esquís (Òrrius)
  • Principiant: Armand Moreno (La Garriga)
  • Benjamí: Martí Peña (Avinyó)
  • Pre Benjamí: Lluc Roa (St. Llorenç Savall)
  • Open blau: Max Ballasté (Dosrius)
  • Open blanc: Alex Rodriguez (Sta. Perpetua de Mogada)

Per participar, cal inscriure’s a través del web www.trialsport.es: hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 20€ per prova.

La prova vigatana es disputarà en horari de tarda amb la següent programació: El primer horari de confirmació serà de 16:15 a 16:45 per a les categories d’alevins, d’opens, R2, R3 i màsters, sent la sortida a les 17:00. De 19:00 a 19:30 és el torn per a les categories R1 i elits, sent la sortida a les 19:30. La sortida per a les categories de pre benjamins, benjamins i principiants serà a les 20:00 essent la confirmació de 19:30 a 20:00. El lliurament de premis s’estima pels vols de les 21:30.