MacConnell i Koretzky vencedors a Barcelona

06/05/2018
BTT

MacConnell i Koretzky vencedors a Barcelona

La pluja ha estat el convidat especial de la Copa Catalana Internacional Biking Point de Barcelona, en una prova que també puntuava per la SuperCup Massi, i que ha fet encara més dur l'exigent circuit de la capital catalana, digne d'una prova de Copa del Món.

Koretzky (KMC-Ekoî-SR Suntour) sortia amb el maillot de lider de la SuperCup Massi i no només el mantindrà de cara a la següent cita de la Sea Otter de Girona, sinó que l'ha consolidat obtenint una gran victòria lluitada fins als darrers metres amb Daniel MacConnell (Primaflor-Mondraker-Rotor) que l'ha atrapat en la darrera volta, tot i que no l'ha pogut vèncer. Per darrera el català Jofre Cullell (Megamo UCI Team) i David Valero (MMR Factrory Racing) protagonitzaven un duel per la tercera plaça, que s'acabava decantant del costant del de MMR. En categoria femenina, Rebecca MacConnell (Primaflor-Mondraker-Rotor) s'ha imposant davant de les catalanes Clàudia Galícia (Megamo UCI Team) i Magda Duran (Biking Point). MacConnel s'ha situat,a  més, lider de la SuperCup Massi emapatada a punts amb Elisabeth Brandau (vencedora a Banyoles), ambdues seguides ben d'aprop de Magda Duran a només 8 punts.

D'altra banda, dins la cursa també hi havia la lluita per la Copa Catalana Biking Point, en la qual Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Racing) acopnseguia una meritòria 5a posició scratch, donant així un pas de gegant en la general d'aquest certàmen. En fèmines, la 3a posició de Duran la consolida en el liderat de la Copa Catalana Biking Point, augmentat l'avantatge respecte les seves perseguidores.

A la resta de categories, destacar la victòria en júnior de Carlos Canal (Acadèmia postal-Maceda) per davant d'en David Campos (Primaflor-Mondraker-Rotor) i Didac Carvacho (Irontech-Tecnic-Ambisist). El gallec està imparable, guanyant després d'una caiguda, tot i que Campos ha hagut de sobreposar-se a una punxada per obtenir aquesta segona posició.
Juan Pérez (La Torreta Bike) era el millor cadet, mentre que en les categories femenines més joves s'imposava Lidia Fonts (Massi-Tbikes-CC Amunt) entre les júnior i Sara Méndez (Relber Cycling) entre les cadets.
Pau Egeda (Biking Point) ha estat el millor màster-30 en una altra exhibició de força, ja que el dia anterior competia i guanyava a la Copa de França, cosa que ja havia fet en una altra ocasió aquest any. Javier Jurado (Pallares-Ixcor) s'imposava per un estret marge a Francesc Carnicer (Selvatà, Tot Bike Club Ciclista) en màster-40 i Joan Anton Asensio (Trevol Bikesports) dominava en màster-50. Antonio Gómez es portava la carrera màster-60. Jordina Muntadas (Bluemotors-Neolith) i Núria Espinosa repetien les seves victòries en les categories fèmines màster-30 i fèmines màster-40.

Ambdós campionats tornaran en unes setmanes amb motiu de la Sea Otter Europe de Girona el dia 9 de juny.

Classificacions Barcelona
Classificació general SuperCup Massi
Classificació General Copa Catalana Internacional Biking Point