Sergi Llongueras es proclama campió de trial Catalunya a Gualba

06/05/2018
Trial

Sergi Llongueras es proclama campió de trial Catalunya a Gualba

Una nova edició dels Campionats de Catalunya de Trial s’han disputat aquest diumenge a Gualba (Vallès Oriental). El Parc Mediambiental de Gualba, situat al massís del Montseny, ha acollit la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme.

Un total de cinc zones a tres voltes han configurat un exigent traçat. La prova s’ha caracteritzat per l’abundància d’aigua, no només a les zones de la riera sinó també en forma de pluja que ha caigut durant la primera part de la jornada. El guanyador indiscutible ha estat el maresmenc Sergi Llongueras, de qui es pot dir que ha dominat la prova de principi a fi sense donar opció als seus contrincants. Amb quatre punts a la primera volta, onze a la segona i només un punt a la tercera volta s’ha plantat al primer lloc del podi penjant-se la medalla d’or.

Aquest és el primer títol de Campió de Catalunya absolut que obté Llongueras. El segon classificat ha estat el viladreuenc Eloi Palau, que amb 42 punts ha avançat a Pol Tarrés (Campió el 2017) per la mínima. Els dos han empatat a punts però Palau ha estat capaç de superar més zones a zero relegant així Tarrés a la tercera posició.

En juniors, el campió ha estat Martí Aran. L’any passat, Aran va aconseguir el subcampionat i aquest any, en el seu darrer pas a la categoria junior, ha aconseguit el títol. En cadets, el títol ha anat a parar a mans d’Alan Rovira. Els més petits també han estat protagonistes d’aquesta jornada dels Campionats de Catalunya a Gualba. Nil Benítez d’Argentona ha estat el guanyador en categoria d’infantils i conseqüent Campió de Catalunya, com també ho ha estat l’aleví Víctor Pérez de Sant Pere de Vilamjor.

A la categoria de principiants, la campiona ha estat Alba Riera de Vic. La de benjamins ha estat la categoria més nombrosa i el guanyador ha estat Pol Guillamet d’Olot, mentre que, finalment, el guanyador pre benjamí has sigut Lluc Roa de Sant Llorenç de Savall.

Tota la informació de la prova, en el següent enllaç.