Gran participació a la Copa Catalana cadet i infantil de Castelldefels

29/04/2018

La segona edició del Memorial Luís Mayo, organitzat pel Club Ciclista Ratpenat, va portar ahir a Castelldefels cita de  la Copa Catalana de carretera en categoria cadet i infantils, en un matí de dissabte que va permetre gaudir d'una gran jornada de ciclista primaveral prop de la platja a més de 160 joves.

La prova principal era la cursa cadet, que vivia la seva tercera data en la Copa Catalana, i on es va endur la victòria en solitari el garrotxí Pau Torrent (Tot net-Terrassa), per davant de la parella de Quadis-Trek, Miguel Sepúlveda i Joan Marín en una cursa amb una participació de 38 ciclistes. El cap de setmana té una doble cita pels cadets, que diumenges tornen a tenir prova de Copa Catalana al Memorial Fidel Bagan de Sabadell. (Tota la informació i classificacions de la cursa cadet)

Per la seva banda, la Copa Catalana Infantil també va viure la seva tercera cita d'enguany a Castelldefels, reunint a 128 corredores entre les proves de totes les categories, pre-benjamí, benjamí, principiants, alevins i infantils. Aquesta última categoria va ser la cita reina, amb ni més ni menys que 51 participants en una prova que es va resoldre amb les tres primeres posicions per corredors del club Tot net-Terrassa, demostrant el domini també aconseguit a la prova cadet.

Classificacions de totes les categories de la Copa Catalana Infantil al Memorial Luís Mayo