Jordi Simó s'emporta un ajustat Down Urban Barcelona

04/03/2018
DH Urbà

Jordi Simó s'emporta un ajustat Down Urban Barcelona

Barcelona ha tornat a ser escenari d'un diumenge de bicicleta de muntanya radical en un dels seus racons més emblemàtics. La muntanya de Montjuïc ha concentrat a un gran nombre de riders que han competit en un espectacular DH urbà, el vibrant Eliminator, l'ajustat Dual eslàlom o la prova de Trial.

No hi ha dubte que el plat fort del dia era el BUFF® Down Urban Barcelona, ​​un descens amb categoria internacional UCI al cor de la ciutat comtal. Pasqual Canals partia com l'home a batre. No només era el defensor del títol, sinó que havia estat capaç de guanyar a les 3 últimes edicions de la prova. La primera mànega, que servia per veure que en aquest 2018 hi hauria un corredor disposat a posar-li el triomf difícil. Jordi Simó (CC Terres de Lleida) marcava el millor temps per davant del propi Canals. El duel estava servit per a la gran final. Arribada l'hora de la veritat Simó millorava el seu propi temps en gairebé 2 segons, mentre que Canals era víctima de la escales, salts i obstacles de la prova, patint una punxada que li privava de lluitar per una quarta victòria. Nil Banderes (Vilabike) i Jon Pardo (Loose Riders Terol) completaven el podi absolut del dia. En fèmines, Blanca Aracil (2A Racing) ha estat la més ràpida.

Al Dual Slalom, amb els millors riders del BUFF® Down Urban Barcelona en acció en carreres eliminatòries de 2 bikers, Nil Banderes ha acabat sent el millor després de regnar a la gran final derrotant a una agradable sorpresa. El rider cadet del Moto Club Sant Andreu de la Barca, Adrián González, no només aconseguia ser 13è absolut del DH urbà, sinó que arribava a la gran final del Dual eslàlom, una gran mostra de talent.

On s'han complert els pronòstics ha estat en el Eliminator, la prova més física del cap de setmana. Gerard Alvarez partia com a favorit, sent un dels millors riders de Eliminator del país. Alvarez ha sabut superar totes les rondes i dominar la gran final per revalidar la victòria que ja va obtenir. "A la primera ronda he pogut guanyar força bé. A la final he sortit primer i he pogut controlar perquè ningú m' avancés". En definitiva, una lliçó d'un especialista en aquesta disciplina que d'aquesta manera revalida el seu triomf a la prova.

Es poden consultar les classificacions completes en el següent enllaç.