El Trofeu Vila Ripoll-CTER obre la Copa Catalana de carretera en cadets i júniors

01/03/2018
Carretera

El Trofeu Vila Ripoll-CTER obre la Copa Catalana de carretera en cadets i júniors

Diumenge dia 4 de març, Ripoll serà l’escenari de la primera cursa de la temporada en categoria cadet i júnior de carretera, que servirà per obrir una nova edició de la Copa Catalana amb la tercera edició del Trofeu Vila de Ripoll-CTER. Les curses també donaran inici a una renovada Copa Catalana de fèmines, tal com es va explicar prèviament.

El Club Ciclista Olot Infantil, amb el suport del Club Ciclista Ripoll, ha preparat un circuit de 42 quilòmetres en el què els cadets faran una volta i els júniors n’hauran de fer dues per fer un total de 84 quilòmetres. La sortida serà des del Ripoll, per rodar fins a Sant Joan les Abadesses, punt en el que s’iniciarà la pujada al Coll de Santigosa (Km 22) per arribar a La Cantina i girar en direcció a Vallfogona, amb un descens rapidíssim fins a Ripoll. 

La sortida es farà a partir de les 10 pels Júnior i a les 12:45 pels cadets, des del Centre de Tecnificació de Ripoll, que l’any passat va complir els 10 anys de la seva creació, i que acull ciclistes de les modalitats de Trial, Btt i  carretera, compaginant la millora i aprenentatge en el rendiment esportiu i els ensenyaments reglats per les seves edats.

El suport de l’Ajuntament de Ripoll i també de la Secretaria General de l’Esport han estat fonamentals per consolidar aquest projecte que ha servit per oferir eines a molts corredors que han passat per aquest centre, i que després han obtingut grans èxits, com Guillem Garcia, el corredor olotí que aquest any ha passat al món professional de la mà del conjunt neerlandès Destil-Parkhotel.

Per més informació de les curses cadet i júnior.  A la pàgina web de la Federació també es pot consultar el calendari de la Copa Catalana cadet i júnior.