L'Open Barcelona fa parada a Sant Vicenç

01/03/2018
BTT

L'Open Barcelona fa parada a Sant Vicenç

La segona prova de l'Open Barcelona de BTT farà parada a Sant Vicenç dels Horts aquest diumenge. El Club Ciclista Trevol Bikesports ha preparat un circuit de 5km de pur BTT, on hi competiran ciclistes de les categories cadet, junior, junior fèmines, sots23 masculí i femení, elits, masters (30, 40, 50 i 60) en la sisena edició de la cursa vicentina.

Les inscripcions ja s'han tancat i seran 340 els ciclistes que acudiran a la localitat del Baix Llobregat a partir de les 10h, hora previst de les primers sortides (a les 12h elits, sots23 i masters 30). L'ordre de sortida serà segons l'arribada de la prova inaugural de l'Open de Igualada. A les 9h hauran començat les proves de la Kids Cup per a principiants, alevins i infantils.

Mario Sinués i Laura Terradas van ser els guanyadors de la prova inicial de l'Open Barcelona, disputada a Igualada el passat 11 de febrer, i tant l'Open Barcelona com les proves de la Kids Cup continuaran en quatre parades més: Sant Bartomeu del Grau (18 de març), Vacarisses (22 d'abril), Sant Quintí de Mediona (20 de maig) i Avià (7 de juliol).

Podeu veure un vídeo del circuit 2018 en aquest enllaç