Doble cita BTT aquest diumenge a les comarques gironines

01/03/2018
BTT

Doble cita BTT aquest diumenge a les comarques gironines

Aquest diumenge 4 de març tindran lloc dues proves de BTT a Girona: la Marxa de BTT Vall del Terri i el Cronoextrem BTT Roses. 

En primer lloc, el Club Ciclista Vall del Terri Cromoly Bikes organitza la XXIV Marxa de Btt Vall del Terri. La organització proposa dos circuits de 25 i 38 quilòmetres per la zona del Vall del Terri, i tindrà com a punt de concentració el camp de futbol de Cornellà de Terri. La sortida serà a partir de les 9 del matí, i els participants, a més dels obsequis i esmorzar que haurà preparat l’organització, podran optar al sorteig d’alguns lots de regals. 

Per més informació, es pot consultar el següent enllaç.

El mateix dia, el Club d’Esports Roses, amb la col·laboració del Club Ciclista Vilajuiga i l’entitat Ximplets de Roses, organitzen el Cronoextrem Btt Roses, pels grans i també un Miniextrem BTT per què els petits es puguin iniciar en aquesta modalitat. 

En el cas dels grans, hauran de superar 4 hores de competició, en un circuit de 6 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 190 metres. La cursa es farà a la urbanització Mas Oliva de Roses, i la sortida serà a les 9 del matí. Les inscripcions són a www.tictaccrono.com. El cas dels més menuts, es tracta d’una prova de promoció, dins el Open Escolar, en la que sortiran per equips a partir de les 9.45 h en un circuit de 1 quilòmetre agrupats en diferents grups per edats. Hauran de fer relleus, fins a finalitzar la cursa. 

Per més informació, podeu consultar la seva pàgina web.