Melcior Mauri estrena el nou Cycling Costa Daurada Tour

07/08/2017
Cicloturisme

Melcior Mauri estrena el nou Cycling Costa Daurada Tour

Melcior Mauri, guanyador entre d'altres de la Vuelta a España del 1991, ha realitzat el Cycling Costa Daurada Tour en companyia de deu ciclistes més els passats dies 27 a 30 de juliol.
 
L'exprofessional, ambaixador d'aquesta experiència oferta per l'empresa Cycling Costa Daurada, recomana a tots aquells que busquen un nou repte aventurant-se en aquesta ruta autoguiada de 320 quilòmetres i 6.600 metres de desnivell que pot realitzar-se en dues o tres etapes.
 
L'experiència pot realitzar-se en qualsevol moment de l'any, en qualsevol dia de la setmana, en solitari o grup. L'empresa proveeix les rutes, pintorescos allotjaments en mitja pensió, transport d'equipatge entre etapes, mallot commemoratiu i assistència en cas d'incidències.
 
La ruta, formada per dotze ports de muntanya, recorre les millors carreteres de la Costa Daurada, el Priorat i el Parc Natural del Montsant. Destaquen els espectaculars paratges, el baixíssim nivell de trànsit i una cosa molt curiosa, la inexistència total de qualsevol semàfor durant els 320 quilòmetres de ruta. Sens dubte ingredients imprescindibles per a una experiència ciclista única.
 
Teniu tota la informació i detalls al web www.cyclingcostadaurada.com/cycling-costa-daurada-tour.