La Cellera de Ter gaudeix d´ una bona matinal de ciclisme

09/04/2017

El Club Ciclista Esprint va organitzar les dues curses per carretera disputades el mateix matí i vàlides per la Copa Catalana per Veterans, Júniors i Femines. Totes dues proves es celebraren en el mateix recorregut, d´ uns 70 quilòmetres, amb el port  a Santa Coloma a Sant Hilari.

La primera cursa per veterans va sortir a les 9 hores des de La Cellera amb 170 corredors. Tot i la llarga pujada, 18 corredors van aconseguir arribar junts per disputar una victòria final que fou per Diego Maya, seguit de Juan Carlos Medina i Emilio Chiquero. La primera noia fou Mari Laker.
A la segona cursa per júniors, amb uns 65 corredors, dos corredors han aconseguit fer l' escapada bona i  al' esprint final s´ ha imposat Alex Martin a Joan Marc Campos. A 30 segons ha entrat un grup de set corredors comandat per Pol Hernandez.

El lliurament de premis ha estat presidit pel Regidor d' Esports Narcis Pou.