75 curses conformen el calendari de competició de carretera 2017

27/11/2016
Carretera

75 curses conformen el calendari de competició de carretera 2017

La Comissió Esportiva de la Federació ha estructurat un calendari de competició en ruta amb un total de 75 proves esportives de les categories Elit-S23, Junior i Cadet que haurà de ser aprovat en la propera reunió de la junta directiva de la Federació.
A la categoria Elit-S23, el circuit Grans Clàssiques -Trofeu Joan Casadevall estarà format per  18 curses des de el 26 de febrer Premi Inauguració fins al 17 de  setembre Trofeu Santa Tecla, i la Copa Criterium que constarà de  10 curses.  A destacar per segon any consecutiu la Copa d’Espanya Elit a celebrar el 7 de maig a Valls.
La Copa Catalana de Junior i  Elit Femení s’iniciarà el 4 i 5 de març amb el Memorial Pere Vilardebò per finalitzar el 23 de setembre Gran Premi El Prat , amb un total de 19 proves puntuables.   A destacar les proves programades de Copa d’Espanya a la Canonja el 15 d’abril  i a Sant Boi de Llobregat el 28 de maig.
La Copa Catalana de Cadet i Junior  Femení  amb un total de 23 curses des de 4 i 5 de març fins el 23 de setembre amb el campionat del Baix Llobregat.
Els Campionats de Catalunya en línia, Contra-rellotge i Muntanya en cadascuna de les categories  completaran l’extens calendari català de competició en ruta.

Aquí podeu consultar tot el Calendari de Competició de Ruta 2017