La Berguedà Bike Marathon serà també Campionat d´ Espanya

15/09/2016
BTT

La Berguedà Bike Marathon serà també Campionat d´ Espanya

El Campionat d'Espanya de Marathon es decidirà aquest dissabte a la Berguedà Bike Marathon d'Avià, en una cursa apassionant que reunirà els millors especialistes d'XCM. La Berguedà Bike Marathon, a més de la disputa de la prova elit en un circuit de 70 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 2.500 metres, tindrà una versió open en el mateix circuit i una opció iniciació sobre un circuit de 40 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell positiu acumulat.

Els Campions d'Espanya XCM de 2015 intentaran defensar la seva corona, però a banda de José Márquez i Sandra Santanyes, caldrà tenir en compte a Ismael Ventura, Milton Ramos, Ramon Sagués, Julen Zubero, i a Guillem Muñoz, Campió de la Copa Catalana BTT Marathon, Óscar Mogollón, Campió de Balears BTT, i en fèmines a Clàudia Galícia i Sandra Jordà.

Dos circuits durs i divertits en ple prepirineu català a peus del Parc Natural del Cadí, que permetran als participants gaudir d'espectaculars atractius naturals. Les inscripcions per a la Berguedà Bike Marathon estan disponibles a ticketoci.net per a la marxa popular de 70 i 40 quilòmetres i al web de la Real Federación Española de Ciclismo per al Campionat d'Espanya de XCM de 70 quilòmetres fins al dia 15 de setembre a les 20:00h.

La selecció catalana estarà formada pels sots 23 Josep Duran, Pau Romero i Sara Gay més l´ èlit Ramona Gabriel. 

 

Més informació www.bikemarathonbtt.com