Éxit de la selecció catalana de BTT al Superprestigio de Tibi.

15/05/2016
BTT

Éxit de la selecció catalana de BTT al Superprestigio de Tibi.

La selecció catalana de BTT s'ha desplaçat aquest cap de setmana al Superprestigio de Tibi, prova de categoria UCI. En total 15 corredors han format la selecció, amb un total de 6 podis.

En cadets masculins Roger Colomina ha fet tercer i Oriol Muntanyola cinquè, mentre que a les noies Ivette Espinar ha sigut segona,  molt a prop de la primera classificada, Anna Pleguezuelos ha estat tercera i Laia Fuentes i Anna Maria Ferrer han fet cinquena i sisena. 

A júnior masculins Ferran Robert i Marc Romero han estat lluitant per la victòria fins la darrera volta per fer finalment han entrat 3r i 4t respectivament. En Oriol Gay per la seva part ha entrat al top-10. A júnior femenines Julia Ribas ha estat segona i Laura Rodriguez, tercera.

A sots23 els dos corredors de la selecció, Pau Romero i Oriol Frigola han entrat dels deu primers, 5e i 7e respectivament. Entre les noies Mar Soler ha entrat 4a classificada i Blanca Vallés ha tingut una caiguda quan rodaba en posicions de podi que li ha obligat a abandonar.