Bon resultat català als Campionats d´ Espanya DH

26/07/2015
DHi

Bon resultat català als Campionats d´ Espanya DH

Un any més Panticosa ha acollit  el cap de setmana 25/26 de juliol 2015 la prova del Campionat d’Espanya de Descens, amb el trionf de nou del gallec Antonio Ferreiro. El català Bernat Guàrdia ha estat el subcampió i el canari Edgar Carballo s’ha endut la 3ª posició. La 1ª màniga classificatòria ha estat liderada pel jove català Ferran Jorba, però una caiguda en la 2ª màniga l’hi ha impedit poder estar en les posicions de podi a la final. La Federació Catalana hi ha participat amb una representació de 8 corredors i corredores bàsicament en categories de Cadet i Junior, tutelats pel seleccionador i veterà expert Ivan Oulego, assolint bons resultats en juniors i fèmines.

En juniors Carlos Von Heyden ha estat subcampió i Isaac Perich ha assolit la 3ª posició. En fèmines Blanca Julià és la subcampiona en categoria èlit i Carla Adalid guanya en categoria junior. Malhauradament en categoria Cadet hi ha hagut dues baixes per lesions de Pol Marin i Ignasi Jorba que tenien opcions de lluitar pel podi.

A més dels èxits de la selecció Catalana, un total de 17 corredors catalans han estat dintre les 3 primeres posicions dels 30 podis premiats. A destacar, a més del sots-campió èlit Bernat Guàrida, la categoria sub 23 amb els 3 primers corredors catalans, Guillem Jorba, Jordi Junyent i Ferran Jorba. En categoria junior a més de la 2ª i 3ª plaça guanayada pels corredors de la selecció, ha liderat la 1ª posició el rider Alex Marín. En fèmines èlit Mireia Boscà assolia la 3ª posició. La resta de guanyadors catalans són César Rojo (1er M30A), Joan Vicente (2on M30A), Iban Giménez (2on M30B), Manel Arasa (3er M30B), Ramon Figueres (1er M40B), Jordi Lago (2on M30B), Francisco Izquierdo (2on M50A).