Raul Rota guanya la Copa Catalana de Torelló

20/07/2015
Promoció

Raul Rota guanya la Copa Catalana de Torelló

Un grup de 44 cadets han pres la sortida en un circuit de 7 qms. per completar un total de 6 voltes. No s’havia completat la primera volta quan una caiguda en grup ha deixat fora de la cursa al líder de Copa Catalana, Pol Hernández, amb fractura de clavícula. Això ha provocat moments d’incertesa entre els corredors fins que amb la disputa de la meta volant al pas per la segona volta ha tornat a donar ritme a la cursa.

Al pas per la volta 4 hi havia 3 corredors escapats, Jesús Franco i Pablo Ruiz del Tot-Net amb Raul Rota del Morenito Cicles. En les 2 voltes finals el grup ha reaccionat aconseguint atrapar als 2 primers però en Raul Rota ha mantingut les diferències entrant en solitari com a guanyador de la cursa.

En l’esprint del grup principal s’ha imposat en Marc Brustenga del Autocars Sagalès per davant d’en Isaac Marcos del Tomàs Domingo.

A la volta 2 han sortit un total de 14 femines cadets i junior. Entre elles la cursa ha estat molt disputada i en categoria cadet Laura Rodríguez del Morenito Cicles ha entrat per davant de la líder Natalia Fernandes del Catema.Cat. En categoria junior Esther Villaret ha estat la millor.

 

Podium

Raul Rota

Marc Brustenga

Isaac Marcos

En Pol Hernández continua de Lider de Copa Catalana

Morenito Cicles ha estat l’equip guanyador

 

Femines Cadet

Laura Rodríguez

Natalya Fernandes, que continua de Lider de Copa Catalana

Mireia Trias

 

Femines Junior

Esther Villaret

Paula Paredes

3- Emma Ortiz

 

Laura Mendez continua de Líder de Copa Catalana