Uns 300 bikers gaudeixen de la III edició del Repte del Ter

07/07/2015
BTT

Uns 300 bikers gaudeixen de la III edició del Repte del Ter

Aquest dissabte passat   s´ha celebrat en total èxit la III edició del Repte del Ter promoguda pel Consorci del Ter, Diputació de Girona, Generalitat i Ajuntaments entre altres. El repte ha consistit en una fantàstica i llarga pedalada amb uns 205 km. Uns 300 bikers van sortir a les 7 del matí de Setcases a prop de on neix el Riu Ter, o sigui, Ulldeter per seguir els camins que han recuperat i creat l' organització paral•lels al nostre emblemàtic Riu Ter i fins arribar a L' Estartit enmig d´ una diada marcada per l' extrema calor. Fins i tot alguns participants es van remullar al riu per recuperar.
Els primers picaren unes 8 hores i 15 hores els darrers i tant content estava el primer com l' últim ja el que compte és superar-se a si mateix tot gaudint d' un magnífic entorn, alguns menys preparats van fer una ruta més curta de 125 km.
A l' arribada es van lliurar una infinitat de serveis per recuperar una iniciativa molt positiva per la promoció turística del territori i per l' activitat física i com a referent. El tret de sortida el va donar Ponç Feliu, gerent del Consorci del Ter, qui també va participar. Tampoc podem oblidar la col•laboració de molts voluntaris i de manera especial   Marc Palol.   

Per més informació: http://www.elreptedelter.cat/