La Copa Catalana Internacional de BTT finalitzà a Corró d´ Amunt

07/07/2015

Corró d’Amunt va viure, per primera vegada, el punt i final de la Copa Catalana Internacional de BTT. El Club Ciclista Corró d’Amunt havia organtizat una de les proves en anys anteriors, però la final sempre se celebrava a Barcelona. Aquest any la fi de la temporada ciclista ha comptat amb més de 300 ciclistes participants que van recórrer el circuit franquesí diumenge passat, 5 de juliol de 2015.
Els guanyadors de la copa han estat, després de sis proves arreu de Catalunya, Ever Alejandro Gómez, que és campió de la copa en categoria masculina, i Sonja Kallio en categoria femenina. La prova d’elit masculina se la va endur Ismael Ventura, seguit de Francesc Guerra i Adrià Noguera (Gómez va obtenir el 5è lloc en aquesta categoria). En la categoria d’elit femenina, la campiona fou Valentine Segrestan, seguida de Núria Espinosa i Sonja Kallio, que guanyà la general final.
El cicruit de Corró d’Amunt, que passa per terrenys de Can Noguera, és un dels més variats del campionat a causa de la combinació de trams de pistes ràpides d’asfalt i sorra amb corriols i passatges de bosc. El president del Club Ciclista Corró d’Amunt, Josep Mauri, destaca l’esforç que s’ha fet des del club i des de l’Ajuntament per tal que aquesta última prova fos possible al municipi.
Després de l’entrega de premis es va celebrar un dinar de cloenda de la temporada en presència de l’alcalde, Francesc Colomé, i el regidor d’Esports, Jordi Ganduxé.