115 esportistes a Les Mines d’Osor

21/06/2015
BTT

115 esportistes a Les Mines d’Osor

Uns 115 esportistes es varen reunir a Les Mines d’Osor per tal de disputar l’última de les cinc proves de la Lligueta. Si bé la classificació individual ja estava decidida, així no la resta de classificacions. La prova es va començar amb els 8 km de Running a les 18 hores, amb un recorregut variat i un desnivell acumulat d’uns 500 metres. Marc Garcia va ser el primer en creuar l’arribada i amb una diferència notable, menys d’un minut a cobrir el recorregut sobre el segon en Marc Casanoves.
La lluita per guanyar per parelles masculines començava avantatjosament per en Marc Garcia/Ruben de Vicente sobre Beni Montero/ Ferran Noguera que es havia de decidir en el tram de btt de 25 km. i un desnivell acumulat d’uns 1.200 metres. Finalment Beni Montero va aconseguir reduir la diferencia arribant com a guanyador. Xavier Madrona va guanyar amb una avantatge apreciable per damunt de Marc Casanoves que ja tenia assegurat el mallot de líder individual de la general i Jordi Vila 3r, que va córrer sense estar al 100% de les seves possibilitats.
El protocol de l’entrega de premis es va realitzar durant el sopar realitzat per la celebració del final de la lligueta al restaurant de Les Mines d’Osor, on vàrem poder gaudir de totes les instal•lacions del lloc tant per esportistes com acompanyats.