Un descens, una marxa nocturna i una marxa cicloturista tanquen la Girona Gran Fondo

21/06/2015
DHi

Un descens, una marxa nocturna i una marxa cicloturista tanquen la Girona Gran Fondo

DH URBÀ AL BARRI VELL DE  GIRONA

Dintre les proves programades de "GIRONA GRAN FONDO" de ciclisme, se ha organitzat un Descens Urbà al Barri Vell de Girona molt emotiu i espectacular que tenia la sortida a la Torre Gironella i l' arribada al carrer de la Força amb un recorregut de 1'5km i el corredor mes rapi va ser Pol Romero que va fer la baixada amb un minut i 41 segons.

Arribada

Pol Romero
Guillem Jorba
Jordi Junyent
Sergio Martin
Isaac Perich

MARXA NOCTURNA BARRI VELL DE GIRONA

Al vespre es va celebrar la prova nocturna en un circuit de 2'5 km molt lluit pels carrers del Barri Vell en que els ciclistes van fer 10 voltes molt emotives i divertides.

Ordre arribada

Nick Whitelaw
Marxa Nocturna:
Nick Whitelaw
Francesc de Bolos
Marc Whitelaw
Michael Duff
Toti Bes

MARXA DE CLOENDA DE "GIRONA GRAN FONDO"

Una marxa cicloturista ha tancat amb èxit la setmana de ciclisme "Girona Gran Fondo" aquest dissabte. La marxa cicloturista amb sortida a l' Església del Mercadal de Girona per seguir una ruta de 125 km amb poblets i natura de gran bellesa  del Girones, La Selva, La Garrotxa o Pla de l' Estany, i els ciclistes pogueren gaudir dels encants de Canet d' Adri, Les Encies, Olot, Sta Pau, Banyoles, Palol de Revardit o Girona, i com a cloenda, els organitzadors van servir una botifarrada a l' arribada seguit de un animat sorteig. Van presidir els actes Josep Pujols de la Generalitat i Isabel Muradas del Ajuntament de Girona.

Les proves del "GIRONA GRAN FONDO" son organitzades pel Club Ciclista Bike Breaks Girona.