Pol Hernández i Natalya Fernández són els primers líders del Campionat del Baix Llobregat

22/06/2015
Carretera

Pol Hernández i Natalya Fernández són els primers líders del Campionat del Baix Llobregat

En un circuit totalment pla de 3,5 qms, un total de 37 cadets i 5 femines han disputat la primera cursa del XXVI Campionat Comarcal del Baix Llobregat-Gran Premi Diputació de Barcelona i també puntuable per la Copa Catalana.
Després de 2 primeres voltes, de les 15 programades, a on els corredors dels diferents equips s’han tantejat, han començat els atacs de forma constant fins que a la volta 5 s’ha format un grup capdavanter amb Pol Hernández i Àlex Conesa del Autocars Sagalés (U.C. Vilanova), Joan Josep Paniagua i Nicolás Fernándes del Tomás Domingo (C.C. Sant Boi) i Edgar Curto del Cicles Morenito (C.C. Can Anglada).
Aquests corredors han rodat junts fins que faltant 4 voltes pel final, en Pol Hernández, actual lider de la Copa Catalana, ha atacat amb un fort canvi de ritme que li ha donat prou avantatge per entrar en solitari com a gran guanyador de la cursa.
En femines, la cadet Natalya Fernándes del Catema.cat-Baix Ter ha entrat com a guanyadora aguantant molt bé el ritme del grup principal.
Abans d’aquesta cursa i sobre el mateix recorregut s’ha disputat el Trofeu Primavera en categoria junior a on, amb l’absència dels grans favorits, els corredors del Trans-Lujan Mollet juntament amb els  corredors francesos del Velo sprint Narbonnais han dominat la cursa.

Podium Campionat del Baix-Cadets

Pol Hernández i mallot de lider
Edgar Curto
Àlex Conesa

Podium Campionat del Baix-Femines

Natalia Fernándes i mallot de lider
Gemma Díaz
Judit González

Guanyador per equips: Autocars Sagalès-U.C. Vilanova

Podium Copa Catalana-Junior

Charlie Mc Vey
Jonathan Granero
Corentin Navarro

Guanyador per equips: Trans-Lujan Mollet